Міжнародний день «Дякую»

11 січня можна без перебільшення назвати однією з «ввічливих» дат у році – сьогодні відзначається Міжнародний день «Дякую» (International Thank You Day).

Величне слово ДЯКУЮ. Воно має магічні властивості: допомагає людям дарувати радість один одному, висловлювати повагу, передавати позитивні емоції - все те, без чого наше життя стало б мізерним і похмурим.

Цей день у багатьох країнах святкують із великим розмахом, проводячи ярмарки, влаштовуючи освітні акції, конкурси і безліч інших розважальних заходів.

В Україні це свято відзначають з 2008 року. Особливих традицій воно поки ще не має. Єдина порада – «спасибі» сьогодні треба говорити якомога частіше.

Сьогодні учні нашої школи взяли участь у різноманітних, цікавих, творчих заходах. Гра-квест «Магія слова дякую» допомогла учням 7-8-х класів розкрити важливість прояву вдячності у стосунках з людьми і самим собою. Створення святкової листівки допомогло учням 5-6-х класів розкрити свою креативність.

Упродовж дня лунали слова вдячності для всіх: для тих, хто готує смачні сніданки, допомагає підтримувати чистоту в школі, навчає, пояснює, підтримує, любить.

Причин для подяки може бути дуже багато. Ми просто радимо дякувати всім і за все. Тому не скупіться на добрі і теплі слова, подякуйте у цей день всім, кого ви любите і цінуєте.

Не бійтесь, люди, «дякую» казати

За хліб святий, за друзів і родину!

Цим словом можна душу обійняти,

І повернути до життя людину.

Кiлькiсть переглядiв: 0