Зі святом Останнього дзвоника!

Весна. Травень. Тихе шкільне подвір’я, порожні коридори, класи…

2021-2022 навчальний рік ми закінчуємо дистанційно. Для учнів 1-11-х класів дистанційно пролунав і останній дзвоник.
Для наших одинадцятикласників цей шкільний дзвоник справді останній. Проте ми щиро віримо, що він пролунав, закликаючи їх у щасливе самостійне доросле життя.
Ми всі запам’ятаємо цей рік тому, що він став роком неочікуваних викликів, тривог, хвилювань! Війна в Україні змусила нас привчитися до нових реалій, забравши найцінніше в нашому житті – живе спілкування, зустрічі, прогулянки. Ми відчули, що таке біль і смуток, стали свідками єднання людства заради збереження нашої Держави. Ми переживаємо незламну віру в наші Збройні Сили! Ми впевнені, що війна мине, ми обов’язково переможемо, знову повернемося до своїх друзів, любих вчителів, до школи.
Шановні учні! Незважаючи ні на що, у вас розпочалися літні канікули. Ми бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Зичимо вам фруктового червня в сонячних променях, ароматного липня і щасливого серпня в передчутті великих перемог.

Шановні випускники, нехай вам не забракне сміливості та наполегливості твердо крокувати до обраної цілі! Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 0