Повернутися до звичайного режиму

Дитинство, яке перевернула війна …

Дитинство, яке перевернула війна …

Діти – це квіти Землі, це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії.

2022 рік. Війна перевернула життя мільйонів українських дітей. Від початку бойових дій було депортовано чи перевезено на окуповані території 181 тисячу дітей, 662 дитини постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації.

У Міжнародного дня дітей є свій прапор. На зеленому тлі, що символізує ріст, гармонію, свіжість і родючість, навколо знака Землі розміщені стилізовані фігурки ‒ червона, жовта, синя, біла та чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність, неповторність і терпимість до людей різних рас. Знак Землі, розміщений в центрі, ‒ символ нашого спільного дому.

Так хочеться, щоб кожному дитячому серцю завжди яскраво світило сонце, життя дарувало приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сіяли мільйони красивих зірок і мама співала колискову, щоб мир прийшов у кожну родину.

Кiлькiсть переглядiв: 0