Повернутися до звичайного режиму

День знань 2018!

Вітаємо з днем знань!

Перший дзвоник— традиційне свято школярів, які розпочинають навчання.
Сьогодні, наше шкільне подвір’я наповнилось веселим гамором, а класи радо зустрічали святково одягнених і усміхнених школярів. Хтось з них прийшов до рідної альма-матер удруге, втретє, вчетверте…ну а хтось – востаннє чи вперше.
Цього дня представники учнівської молоді стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочалися нелегкі і відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні.
Перший дзвінокдля одних пролунає вперше, а для інших - востаннє і поставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.
Розпочався навчальний рік першим уроком - «Представимо Україну європейцям!». Зважаючи на прагнення України увійти до Євросоюзу, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. В усіх класних колективах говорили про цінності, які зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників країни. Про те, чим може пишатися і пишається наша країна. І про те, що саме «Я», зробив для своєї країни, аби гідно представити її Європі.
У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Кiлькiсть переглядiв: 0