День гідності та свободи!

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, річницю Помаранчевої революції (2004) і Революції Гідності (2013).

День Гідності та Свободи був встановлений указом президента України Петра Порошенка від 13 листопада 2014 року.

В указі зазначається, що цей день ввели "з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження і донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також на знак належної поваги патріотизму і мужності громадян, які восени 2004 року і в листопаді 2013 року – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави і її європейського вибору".

Нашу школу також не оминуло це патріотичне свято. Ми вшанували патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору. Зберегли та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, вчителі приклали чимало зусиль до розвитку бажання стати гідними громадянами України.

Кiлькiсть переглядiв: 0